Werkwijze en tarieven

Een coachtraject bij IntrospeXie begint altijd met een gratis en vrijblijvende intake. Tijdens dit gesprek maken we kennis en onderzoeken we of ik de juiste coach ben voor jouw vraag.  

Na de intake ontvang je van mij een offerte of maak ik deze op voor de werkgever.  Een gemiddeld coachtraject bestaat uit 6 tot 8 gesprekken van 60 tot 75 minuten. Na ondertekening van de offerte ontvang je een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

We ontmoeten elkaar bij voorkeur hier op locatie in Lelystad. Uiteraard bestaan er mogelijkheden om online of op een andere locatie af te spreken. Dit is altijd bespreekbaar.

Tussen de gesprekken door is er, indien gewenst, contact via mail, telefoon of whatsApp.

Meer informatie of een vrijblijvende intake plannen?

Tarieven

Helaas wordt coaching (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraars. Veel werkgevers zijn overigens wel bereid om te investeren in hun medewerkers middels coaching, dus onderzoek altijd of dit ook voor jou tot de mogelijkheden behoort.

IntrospeXie hanteert verschillende tarieven. Dit, omdat ik een bijdrage wil leveren aan werk- en levensgeluk van zoveel mogelijk mensen en coaching beschikbaar wil maken voor iedereen. Aangezien stress en burn-out een probleem is onder veel jongeren, biedt ik voor deze doelgroep een aangepast tarief aan.

De particuliere tarieven zijn van toepassing als je de coaching zelf betaalt en geen vergoeding krijgt van je werkgever of betaling plaatsvindt vanuit je eigen onderneming.

De kosten voor een zakelijk tarief gelden bij vergoeding door de werkgever en zijn hoger omdat hier onder andere meer administratie voor nodig is.

  • Stress en burn out tarief jongeren  (tot het jaar waarin je 23 wordt) per gesprek (60 minuten):   € 60,00

  • Particuliere tarieven (alle trajecten) per gesprek (60 minuten): €  95,–

  • Zakelijke tarieven (alle trajecten) per gesprek (60 minuten) € 125,–

  • Teamcoaching op aanvraag

Tarieven voor 2023. Alle tarieven zijn inclusief BTW, voorbereiding en tussendoor korte contact momenten via mail, whatsApp of telefoon.