Over Jolanda Jongeneel

Al sinds 2008 ben ik actief als coach; zowel vanuit mijn eigen coachpraktijk als binnen een baan in het bedrijfsleven. Zo ervaar ik een goede mix van doen wat ik het liefste doe en op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de corporate wereld.

Als coach kan ik mezelf beschrijven als gepassioneerd over mijn vak, betrokken, positief en het vermogen om vanuit oprechte interesse te luisteren. Zonder oordeel. Met prikkelende vragen zet ik je aan het denken zodat je ontdekt waar je blij van wordt en wat je blokkeert.

Ik ben o.a. opgeleid als Professional Certified Coach (PCC) in Oplossingsgericht Coachen. Deze certificering is erkend door de International Coaching Federation (ICF); de hoogst gekwalificeerde standaard wereldwijd. Als onderdeel van deze certificering verplicht ik mijzelf om regelmatig bij te scholen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste inzichten op coach gebied.

Ik heb een Master in Loopbaancoaching en een Coach/Counseling specialisatie in behandeling van Stress en Burn out.

Ik ben gecertificeerd in diverse andere technieken zoals Voice Dialogue, NLP, Transactionele Analyse en MBTI.  Dat laatste zet ik zowel voor individu als voor teams in.

In mijn vaste baan in het bedrijfsleven faciliteer ik teams op midden- en senior management niveau in de ontwikkeling naar leiderschap anno nu.

Ik ben gelukkig getrouwd en trotse moeder en schoonmoeder. Reizen is, net als coaching, een passie die ik graag beoefen. We wonen in het waterrijke Lelystad, vlakbij de Oostvaardersplassen. Mijn coach praktijk ligt aan het Bovenwater en tijdens onze gesprekken heb je dan ook een prachtig uitzicht over het meer.

Benieuwd naar mijn LinkedIn profiel?